OBS! DETTE ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!

 

Prøv fridykking?

Har du lyst til å prøve fridykking? 

Fredag 26. januar drar vi på tur med De glade froskers dykkeklubb, Indre Oslofjord Undervannsklubb og Marinreparatørene. Arrangementet er en del av et større arrangement i regi av Passion for Ocean og Food Studio .

Vi stiller med fullt fridykkerutstyr, det eneste du må ta med selv er badetøy og litt varmt vann med en såpe du vet du tåler. Oppmøte blir 10:30 på Langkaia 1, ved SALT Art. Her får dere møte intruktører, få en gjennomgang av sikkerhet og litt praktisk. 
Kriteriet for å være med er at du har fylt 15 år, er svømmedyktig og komfortabel i vannet. 

 

Fyll inn skjemaet under for å bli med.
Obs! Ett skjema pr person.

For å finne ut hva slags størrelse du skal ha ber vi deg fylle ut kategoriene i kommentarfeltet. Draktene er unisex, hvilket betyr at vi ikke har egne jente- og guttedrakter. Det kan derfor være lurt å skrive det ned dersom du f.eks er velsignet med brede hofter eller utvidet brystparti, slik at vi kan ta med ca riktig størrelse til deg. 

Navn *
Navn
Høyde Vekt: Alder: Kjønn: Skostørrelse: Ca hanskestørrelse:
Ansvarserklæring *
Ansvarserklæring * Eg erklærer med dette at eg deltek i en vannaktivitet på eige ansvar og risiko. Erstatningsansvar ligg på meg ved tapt eller mista utstyr. Som deltakar er eg kjent med at snorkling og fridykking innebærer risiko for skadar og/eller uhell. All aktivitet med utstyr fra Spearos skjer på eige ansvar. Me oppmodar alle deltakarar til å bruke naudsynt sikkerheitsutstyr. Kvar enkelt deltakar må sjølv inspisere og vurdere tilrettelagt arena opp mot eige ferdigheitsnivå. Alle deltakarar er sjølve ansvarlege for å ha naudsynte forsikringar for å kunne delta i vannsportsaktivitetar. Spearos Oslofjord eller andre samarbeidspartnarar kan ikkje, under noko høve, haldast økonomisk eller strafferettsleg ansvarleg for eventuelle uhell, død eller personskadar som måtte førekoma under arrangementet. Dette gjeld òg eventuelle skadar på utstyr. Leietager er selv ansvarlig for å erstatte tapt eller skadet utstyr (unntak: blybelte). Deltakerar under 18 år må ha signert fullmaktserklæring frå ein føresett / myndigheitsperson. Erklæringa tek ein med til registreringa ved ankomst ved lokasjonen aktiviteten arrangerast.