Saltstraumen_a_01 (34).jpg

Vi holder til i Oslo og omegn med medlemmer i alle alderstrinn og nivå.

Spearos er åpen for alle som er interessert i havet og hva det har å by på, og jobber for å skape en plattform der både amatører og erfarne fridykkere kan møtes og utveksle erfaring. 

Klubben huser fire dyktige instuktører, flere drevne undervannsjegere, marinbiologer, ingeniører og en rekke andre folk med masse kunnskap de har lyst til å dele med deg. 

Ettersom vi er en relativt fersk klubb jobber vi kontinuerlig med å forbedre klubbtilbudet vårt. Se noen av medlemsfordelene her.

Facebook siden og Facebook gruppen vil du finne informasjon om fridykkerarangementer og turer i Norge. Kanskje du også finner en buddy å dykke med.

Styret består (i tilfeldig rekkefølge) av:

 
tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

Helge Løvskar

Helge er leder, initiativtager og primus motor i klubben. Helge liker is, dyr sjokolade og å jakte på stor fisk. Som leder er han ofte klubbens ansikt utad, og styrer showet opp mot NDF, venneklubber og andre ledervennlige oppgaver. 
Han er overdrevent glad i skjemaer og statistikk, og holder ofte miniforedrag om utstyrsanalyser og skostørrelsesdemografi, under frivillig tvang til resten av gjengen

 


16901793_10158111231965276_1222293325_n.jpg

pia ve dahlen

Pia er klubbens nestleder. Hun er frittgående marinbiolog med et uuttømmelig lager av unyttige fun facts. Pia er ofte å se i media og deltar i diverse fora der hun holder foredrag og snakker om havet.

Pia jobber på kryss og tvers av etater og organisasjoner, og er dypt engasjert i Passion for Ocean-festivalen

 


filip vamnes
 

Filip er sjef for utstyrslogistikken, og er utleiekongen i klubben. Han er innebandyentusiast og jakter på stort og smått både over og under overflaten når han ikke klør seg i hodet over Helges søylediagram og boxplot.

 


vanessa estensen

Vanessa er drivkraften bak arrangementene i Spearos, og holder i alt fra ryddeaksjoner til turer på kryss og tvers i fjorden. 

Vanessa elsker havet like høyt som hunden sin, Bella, og engasjerer seg i alt som lukter av bærekraft og innovasjon. 


fabs.jpg

fabian thorsen

Fabian er styrets yngstemann, og det seneste tilskuddet til flokken. Han kommer rett fra bibelbeltet på Sørlandet, og studerer nå finans på BI i Oslo.
Fabian er nyfrelst fridykker, og har i Spearos-styret fått lov til å utøve sin lidenskap til å leke med film og foto

 


magne.jpg

Magne sandvoll

Magne er klubbens mr fix-it og den som styrer det økonomiske showet.

Magne er en absolutt altmuligmann og får (mer eller mindre frivillig) gleden av å lære resten av teamet både dette og hint ila sommeren.