Saltstraumen_a_01 (34).jpg

Vi holder til i Oslo og omegn med medlemmer i alle alderstrinn og nivå.

Spearos er åpen for alle som er interessert i havet og hva det har å by på, og jobber for å skape en plattform der både amatører og erfarne fridykkere kan møtes og utveksle erfaring. 

Klubben huser fire dyktige instuktører, flere drevne undervannsjegere, marinbiologer, ingeniører og en rekke andre folk med masse kunnskap de har lyst til å dele med deg. 

Ettersom vi er en relativt fersk klubb jobber vi kontinuerlig med å forbedre klubbtilbudet vårt. Se noen av medlemsfordelene her.

Facebook siden og Facebook gruppen vil du finne informasjon om fridykkerarangementer og turer i Norge. Kanskje du også finner en buddy å dykke med.

Styret består (i tilfeldig rekkefølge) av:

 
 
tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg
16901793_10158111231965276_1222293325_n.jpg
22472201_10212098499310287_497298439_o.jpg
magne.jpg

Helge Løvskar

Helge er leder, initiativtager og primus motor i klubben. Helge liker is, dyr sjokolade og å jakte på stor fisk. Som leder er han ofte klubbens ansikt utad, og styrer showet opp mot NDF, venneklubber og andre ledervennlige oppgaver. 
Han er overdrevent glad i skjemaer og statistikk, og holder ofte miniforedrag om utstyrsanalyser og skostørrelsesdemografi, under frivillig tvang til resten av gjengen

 


Aina Winther

Aina er nestleder og har en amfibiumschaefer (avbildet) som ikke skygger unna noen timers svømmetur mens matmor dykker.

Aina deltar på møter med samarbeidspartnere og passer på at styret får unnagjort det styret skal gjøre. 

 


filip vamnes
 

Filip er sjef for utstyrslogistikken, og er utleiekongen i klubben. Han er innebandyentusiast og jakter på stort og smått både over og under overflaten når han ikke klør seg i hodet over Helges søylediagram og boxplot

 


vanessa estensen

Vanessa er drivkraften bak arrangementene i Spearos, og holder i alt fra ryddeaksjoner til turer på kryss og tvers i fjorden. 

Vanessa elsker havet like høyt som hunden sin, Bella, og engasjerer seg i alt som lukter av bærekraft og innovasjon. 


pia ve dahlen

Pia er klubbens potet og skravlebasse. Hun er frittgående marinbiolog med et uuttømmelig lager av unyttige fun facts. Sammen med Vanessa er hun ansvarlig for å 

Pia jobber på kryss og tvers av etater og organisasjoner, og er dypt engasjert i Passion for Ocean-festivalen

 


fabian thorsen

Fabian er styrets yngstemann, og det seneste tilskuddet til flokken. Han kommer rett fra bibelbeltet på Sørlandet, og studerer nå finans på BI i Oslo.
Fabian er nyfrelst fridykker, og har i Spearos-styret fått lov til å utøve sin lidenskap til å leke med film og foto

 


Magne sandvoll

Magne er klubbens mr fix-it og den som styrer det økonomiske showet.

Magne er en absolutt altmuligmann og får (mer eller mindre frivillig) gleden av å lære resten av teamet både dette og hint ila sommeren.