Saltstraumen_a_01 (34).jpg

spearos er en fridykkerklubb for alle som liker, eller er nysgjerrige på å komme seg i sjøen

Spearos er åpen for alle som er interessert i havet og hva det har å by på, og jobber for å skape en plattform der både amatører og erfarne fridykkere kan møtes og utveksle erfaring. 

Klubben huser flere dyktige instuktører, drevne undervannsjegere, marinbiologer, ingeniører og en rekke andre folk med masse kunnskap de har lyst til å dele med deg. Vi jobber kontinuerlig med å gi et tilbud til de som driver veldig aktivt (inkludert utøvere på landslagsnivå), via undervannsjegere, barnegrupper og de som bare liker å duppe i overflaten. Her er alle velkommen, uavhengig av forkunnskaper, målsetninger eller ferdighetsnivå.

Ettersom vi er en relativt fersk klubb jobber vi stadog med å forbedre klubbtilbudet vårt. Se noen av medlemsfordelene her.

facebooksiden og i forumet på facebookgruppen vil du finne informasjon om fridykkerarangementer og turer i Norge. Kanskje du også finner en buddy å dykke med? Du trenger ikke være medlem i Spearos for å være med i forumet.

Styret består (i tilfeldig rekkefølge) av:

 
Alex.jpg

aleksander nordahl

Aleksander er styrets gallionsfigur, og går med det fra å være kameraets bakmann (hehe) til å nå styre skuta med stødig hånd.

Aleksander er opptatt av formidling gjennom kameralinsa, og har tatt 90% av undervannsbildene som er i omløp

DSC_0998.jpg

pia ve dahlen

Pia er nestleder, frittgående marinbiolog og alltid på jakt etter noen å donere bort (u)nyttige fun facts til. Hun er faglig leder i Passion for Ocean, og jobber på kryss og tvers av etater, bedrifter og organisasjoner for å få flere til å elske havet.

48412656_10155767391235951_5773442395316158464_n.jpg

kristine meek

Kristine er klubbens stødige klippe, og ansvarlig for medie og strategi. Hun jobber til daglig i Medietilsynet, og guider villfarne sjeler i klubbens styre med mediehåndtering, uttrykk og formidling utad.Eva.jpg
Dmitrij.jpg
Kjartan.jpg

eva rønningen

Eva er en evighetsmaskin, og fikk raskt tittelen “urkraften”. Uansett hva som trengs å gjøres er hun på plass for å se det gjennomført, og har det generelle ansvaret for gjennomføringen av arrangementer.
Eva hjelper også klubben med å tilrettelegge for de mange forskjellige fysiske utfordringene medlemmene våre har, og bidrar til et bredere tilbud for flere

dmitrij østheim

Dmitrij er, i likhet med Eva, en av de som jobber i traktorgir, og står på uansett hvor lang tid det tar for å få gjennomført noe.
Han arbeider med tech og utvikling, og i Spearos jobber han med å få på plass et smidig og idiotsikkert system for medlemmer, utleie og generell problemløsning

 

kjartan lang-holmen

Kjartan er klubbens grafisk- og IT-ansvarlige, og tryller i likhet med sin dobbeltgjenger julenissen frem nyhetsbrev, påmeldingsskjemaer og andre informasjonsskriv før du rekker å si “rabarbarapai”. Han er en ivrig aktivitetsleder og instruktør, og en av pådriverne til å få startet opp klubbens barnesatsing “Unge fridykkere”


Bj%C3%B8rnar.jpg
Emil.jpg
Ted.jpg

Bjørnar bjørkhaug

Bjørnar har hovedansvar for barnesatsingen og de unge fridykkerne, og jobber kontinuerlig med å forme events og aktiviteter for de unge badeglade.

Han er og blitt utpekt som støttekontakt for klubbens nestleder og stepper inn når Pia sitter med nesa i en tangdott og snakker med børstemark

Emil Arntzen

Emil er klubbens kanskje viktigste ansvarsbrikke, og har jobben som kasserer og skattekistevokter. Han har siste ordet i alle saker som involverer pizza, og jobber knallhardt med å holde resten av styret i ørene for å unngå at alle pengene brukes opp på ubåter, undervannsscootere og andre viktige ting.

ted ringerike

Ted er klubbens Mr. Fix-it, og den som bygger, skrur og mekker sammen tørkestativ og andre ting vi trenger for å gjøre livet enklere.

Han er småbarnsfar, og som sådan overkvalifisert til å jobbe med klubbens HMS-prosesser 


Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more