Passion for Ocean 2017

På førstkommende lørdag er det Passion for Ocean-festival i Oslo. Spearos er med og bygger en fridykkercamp på Vippetangen. I løpet av dagen vil vi ha aktiviteter på kaikanten og ta med oss de som har lyst på gratis snorklesafari blant øyene i Oslofjorden. 

Passion for Ocean styrker folks relasjon til havet gjennom aktiviteter og samarbeid som gir positive opplevelser, sprer kunnskap om havet, minner om hvilken mangfoldige tjenesteyter havet er, og viser hvordan vi kan ta vare på havet på en engasjerende og bedre måte.

Skjermbilde 2017-08-20 kl. 11.29.43.png

Første snorkelsafari: Du får låne komplett fridykkerutstyr av oss. Vi har utstyr i alle størrelser fra 120cm høyde til 220cm høyre. Sammen med de glade froskers dykkerklubb kjører vi ut i holmene og ser etter innhold til akvariene eller søppel vi kan ta med tilbake. Eneste du trenger å ta med er badetøy og håndkle. Hele seansen tar ca. 2,5t og er gratis.

Oppmøte kl. 1230. Rask innføring i opplegget og sikkerhet. Oppkledning og avgang fra Vippetangen ca. 1300. Etter halvannen time blant øyene setter vi kursen tilbake. Når vi kommer tilbake ca. kl. 15:00 blir det mulighet for å slappe av i fridykkerloungen og nyte været og festivalstemningen etter turen. 

Hvis det blir nok påmeldte setter vi opp en ny tur kl. 15:30 med retur ca. kl. 17:00. 

Påmelding gjøres løpende i fridykkerloungen på festivalen. 

Foto: Håvard Haugseth Jensen, Adresseavisen

Foto: Håvard Haugseth Jensen, Adresseavisen

Foto: Håvard Haugseth Jensen, Adresseavisen

Foto: Håvard Haugseth Jensen, Adresseavisen

Helge LøvskarComment