Back to All Events

Innflytting og infokveld

Bilde122.png

Vi har brukt vinteren på å legge planer for veien videre. Sjøholmen viste seg å være uegnet som klubbase, så vi har besluttet å flytte til Bekkelaget. Sammen med en samling aktører fra lokalmiljøet er planen å etablere en permanent lokal base for klubbaktivitet. Her kan vi boltre oss i større lokaler med dusj, toaletter, møterom, undervisningslokaler, kafé, yogarom og, ikke minst, det er bare et steinkast unna Ormsundet.

Mandag 4. februar blir det flytting av utstyr og infokveld i Bekkelaget. Vi stiller med mat, snacks og drikke til de som dukker opp.

 

Kl. 17:00 Oppmøte på Sjøholmen for de som kan være med på flyttingen. Ted og utstyrsgjengen styrer showet.

Kl. 20:00 Vi spiser mat i Bekkelaget. Idémyldring om aktiviteter i 2019 mens vi spiser. Informasjon om det som har skjedd i kulissene siden sist; de nye instruktørene, de unge fridykkerne, planer om kunstpark i Ormsundet, vestlandstur, klubbturer & planlagte aktiviteter i 2019.

Bekkelagstunet:

 
Sjøholmens adresse: Sandviksveien 130, Blommenholm.

Send inn påmelding under (alt gratis selvfølgelig) så vi vet hvor mye mat vi skal bestille:

Navn *
Navn
Mat? *
Mat?
Foretrukket mat
Pizza
Sushi
Thai
Allergier eller preferanser
Earlier Event: January 19
Fridykkerkurs 1 2019
Later Event: February 10
Instruktørkurs fridykking