Back to All Events

Skytetrening med harpun

  • 130 Sandviksveien Sandvika, Akershus, 1365 Norway (map)

Det å treffe det man sikter på er en kunst. Spesielt når man er under vann, et element vi egentlig er underlegne fisken i. Med god trening og litt flaks er det mulig å høste god fangst i Oslofjorden og ellers i landet. Vi setter av lørdag 13. oktober til å kalibrere harpunene for sesongen på Sjøholmen. Tanken er å sette opp en undervanns-skytebane i Sjøholmen. Det trenger vi litt hjelp til.

Klubben stiller med blinker, instruksjoner der det trengs, et par forskjellige harpuner og diverse reperasjonsutstyr. 

Mer informasjon kommer. Se under her for inspirasjon så lenge.

Skjermbilde 2018-01-28 kl. 17.54.43.png

Du kan ha det beste jaktområdet, være rå på å lete opp fisken, holde pusten i mange minutter, men hvis du ikke treffer spiller det ingen rolle. En tysk filosof (Arthur Schopenhauer) sa "Et talent treffer det ingen andre gjør. Et geni treffer det ingen andre ser". Baktanken med harpunskytetreningen er at ved å trene på å finne fisken og treffe under vann blir det mindre skadeskyting og mer fangst. Enkelt. 

Her er litt informasjon om undervannskyting som sport: Wikipedia

Her er en video som viser litt av konseptet: 

Påmelding her: 

Navn *
Navn
Har du mulighet til å være med å gjøre i stand en bane fra kl. 9?
Earlier Event: October 13
Snorklekurs for barn
Later Event: October 20
Kurs: Undervannsjakt i Oslofjorden