Back to All Events

Fridykketur med undervannsscooter

  • Lutvannsveien Oslo, Oslo, 0676 Norge (map)

Vi inviterer til spennende fridykkertur i Lutvann på søndag. Norges Dykkeforbund har lånt oss tre undervannsscootere til et klubbprosjekt nå i høst som vi tar med opp! -for å teste dem og ta noen bilder. 

Går fra parkeringsplassen kl. 14. I vannkanten starter vi med noen effektive puste- og tøyeøvelser for de som vil før vi hopper uti i nordenden av vannet. 

Lutvann er et av de klareste vannene i oslo-området og har en unik natur under vann. På det dypeste er vannet 53 meter. Langs vestsiden ligger det et lite båtvrak, trær og steinformasjoner som har falt i vannet for lenge siden. Det er stor sannsynlighet for å se ørret, abbor, ferskvannskreps og er vi heldige ser vi kanskje canadarøye som blir SVÆR i Lutvann. 

Velkommen på tur!

Pris: Gratis for medlemmer (100,- for ikke-medlem)
200,- for å leie fullt utstyr:
https://goo.gl/forms/k1ZdLQmN0mcEJtZw2

Foto: Aleksander Nordahl (som vanlig):)

Earlier Event: July 21
Fridykkerkurs
Later Event: July 29
Getaway Food Studio