Back to All Events

Freedivers' Night 2017

  • 20 Gylteveien Drøbak, Akershus, 1440 Norway (map)

FreediversNight 2017

I år innfører vi fridykkere i Diversnight. Vi møtes etter mørkets frembrudd (kl. 19:00) ute på Gylte. Spearos stiller med fire lykter til utlån. Ta med grillmat, vi stiller med grill. Alt gratis. OBS. dette arrangementet krever CMAS 1 stj. eller tilsvarende fridykkersertifisering. 

Transport og logistikk finner vi ut av i facebook-gruppen. 

Møtes på Gylte:

Gylteveien 20 - Gylte Brygge, 1440 Drøbak

stemning2.jpg
stemning1.jpg

 

Om Diversnight: 

Fra arrangørene av Diversnight i Oslofjorden: 12 år er gått siden Tone Svee Dahl satte Diversnight på Norge og senere verdenskartet. Kvelden da flest mulig i Norge, Norden, Europa og verden skal prøve å sette verdensrekord i antall registrerte dykkende dykkere. Gylte har vært med i alle 11 årene og i tradisjonen tro så slår vi nok en gang på stortromma og ønsker velkommen til en feiring, sammenkomst og after dive tilstelling med flotte premier. Det blir kake (så herved er kakeinvitten sendt til den som føler kallet.). Det blir loddsalg for utlodding av noen av premiene. Sikkerheten blir ivaretatt og det er mange instruktører etc. på stedet. Alle må være i vannet innen 2017 til å gå ned, eller ha gått ned innen klokken 2017! Så velkommen til en minnerik aften i Dykkingens tegn! Som vanlig blir det premier utenom det vanlige

Om arrangementet internasjonalt: Diversnight is an international night dive, and is all about diving and the social aspect of diving. Groups of divers register their site on diversnight.com and arrange a night dive that includes cake. Cake is one of the key ingredients in Diversnight, as this is what Diversnight once was founded on. For more information on that, please see History..

Diversnight takes place the first Saturday of November every year. Now, it used to be the first Thursday of December but in 2010 the Nordic countries experienced a really rough winter and no open water could be found to dive in so the diversnight.com organizers decided to move it one month earlier. In 2015 we decided to move it to the weekend. 

Earlier Event: October 14
Fridykkerkurs
Later Event: November 11
Snorklekurs for barn