Mar
3
5:00 PM17:00

Fridykkerverksted for sesongen 2018

Spearos forbereder sesongen 2018 og inviterer alle medlemmer til verkstedskveld. Vi hjelper dere blant annet med å lappe drakter, lime hull i hansker og sokker, bytte linerigg på harpunen, lime finner, skifte maskestropp, polere maskeglass og andre ting du bør forberede for sesongen.

Vi stiller** med neoprenelim, lappesaker, line til linerigg, rykkdempere, olje til avtrekker, olje til treharpuner, slipeutstyr til piler*, verktøy og kompetanse til å fikse det meste av annet fridykkerutstyr.

Vi starter kl. 17 og holder på frem til 21. Har kaffe, te, kjeks og god stemning. Ta gjerne med deg noe spiselig.

Pris: Gratis for betalende medlemmer. Inkluderer nødvendig reservedeler som vi bestiller inn på forhånd. Bruk skjema under.  

Meld inn det du har behov for så sørger vi for å ha tilstrekkelig med utstyr klart:

*med forbehold at vi får tak i vinkelsliper.

**andre reservedeler/utstyr bestilles selv, men vi hjelper til å montere.

IMG_2427.JPG
Navn *
Navn
Reservedeler
Utstyr klubben kan stille med:
View Event →
Jan
26
10:30 AM10:30

Prøv fridykking (FULLT)

Kjenner du noen som har lyst til å prøve fridykking? 


Vi slår oss sammen med De Glade Froskers DykkeklubbIndre Oslofjordundervannsklubb og Marinreparatørene og tar med femten vannglade ut på fjorden for å dykke i det friske vannet. Kanskje får du med deg noen blåskjell og en østers hjem? 
Kriteriet for å være med er at du har fylt 15, er svømmedyktig og komfortabel i vannet. De som aldri har prøvd seg i vannet før blir prioritert. 
OBS! Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla! Se påmeldingslink og mer informasjon i eventet.

Turen er en del av et større arrangement i regi av Passion for Ocean og Food Studio, og alle er velkommen til lanseringsfest på Sentralen på kvelden (les mer på Samarbeid i miljøbevegelsen)

Vi sees i sjøen!

bilde1.jpg
View Event →