Sep
26
to Sep 29

Fridykkerfestivalen 2019

Hvert år arrangerer vestlendingene i Frivannsliv en festival som er årets høydepunkt for store deler av fridykkernorden. Her møtes fridykkere fra hele landet og Finland, Danmark, England med flere for å oppleve storslått undervannsnatur!

2.jpg
logo.png

Vestlandet er et eldorado for fridykking. Spearos har reservert en rorbu til fridykkerfestivalen som i år arrangeres en time unna Bergen. Spearos har reservert en rorbu med plass til ti personer. Se forhåndspåmelding under. Mer informasjon om logistikken kommer etterhvert.

Det blir en mulighet til å treffe fridykkere fra både inn- og utland samtidig som vi boltrer oss i tareskog og fiskestimer. Det blir sesjoner med kurs/undervisning i relevante tema og god mat!

Vi bor i de flotte rorbuene på Kvalheim Fritid på Radøy. Vi jobber med å finne støtte til turen, p.t. er prisen pr person blir ca 2000kr, det inkuderer overnatting, leie av båt og en EPISK fellesmiddag med sjøkreps og havets koldtbord.

Navn *
Navn
Jeg ønsker å melde meg på fridykkerfestivalen i rorbuen til klubben: *
Vi jobber med å finne støtteordninger. Prisen fastsettes i løpet av sommeren. Makspris er 2000,-.
6.jpg
View Event →

Mar
3
5:00 PM17:00

Fridykkerverksted for sesongen 2018

Spearos forbereder sesongen 2018 og inviterer alle medlemmer til verkstedskveld. Vi hjelper dere blant annet med å lappe drakter, lime hull i hansker og sokker, bytte linerigg på harpunen, lime finner, skifte maskestropp, polere maskeglass og andre ting du bør forberede for sesongen.

Vi stiller** med neoprenelim, lappesaker, line til linerigg, rykkdempere, olje til avtrekker, olje til treharpuner, slipeutstyr til piler*, verktøy og kompetanse til å fikse det meste av annet fridykkerutstyr.

Vi starter kl. 17 og holder på frem til 21. Har kaffe, te, kjeks og god stemning. Ta gjerne med deg noe spiselig.

Pris: Gratis for betalende medlemmer. Inkluderer nødvendig reservedeler som vi bestiller inn på forhånd. Bruk skjema under.  

Meld inn det du har behov for så sørger vi for å ha tilstrekkelig med utstyr klart:

*med forbehold at vi får tak i vinkelsliper.

**andre reservedeler/utstyr bestilles selv, men vi hjelper til å montere.

IMG_2427.JPG
Navn *
Navn
Reservedeler
Utstyr klubben kan stille med:
View Event →
Jan
26
10:30 AM10:30

Prøv fridykking (FULLT)

Kjenner du noen som har lyst til å prøve fridykking? 


Vi slår oss sammen med De Glade Froskers DykkeklubbIndre Oslofjordundervannsklubb og Marinreparatørene og tar med femten vannglade ut på fjorden for å dykke i det friske vannet. Kanskje får du med deg noen blåskjell og en østers hjem? 
Kriteriet for å være med er at du har fylt 15, er svømmedyktig og komfortabel i vannet. De som aldri har prøvd seg i vannet før blir prioritert. 
OBS! Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla! Se påmeldingslink og mer informasjon i eventet.

Turen er en del av et større arrangement i regi av Passion for Ocean og Food Studio, og alle er velkommen til lanseringsfest på Sentralen på kvelden (les mer på Samarbeid i miljøbevegelsen)

Vi sees i sjøen!

bilde1.jpg
View Event →